SUSHI ZAANDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 727 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 20:24 Langere bezorging omdat het stormt, geen probleem! Eten was heerlijk en ruim voldoende. Box gekozen en pokebowl. Allebei goede keuzes. Bedankt en tot snel!
30 jan 2024 om 19:40 Bezorging is altijd op tijd en de sushi is lekker! Aanrader
28 jan 2024 om 21:09 Wil je sushi met AliExpress kwaliteit voor een Bijenkorf prijs? En wil je 2 uur wachten? Dan moet je hier bestellen.
26 jan 2024 om 22:33 Anderhalf uur wachten op je bestelling...
19 jan 2024 om 16:30 Bestelling kwam op de door ons aangegeven tijd, prima sushi
9 jan 2024 om 21:47 Sushi smaakte vers en was lekker
7 jan 2024 om 20:15 Heerlijk, zag er prachtig uit
25 dec 2023 om 22:25 Besteld op 1ste kerstdag. Ivm de drukte iets te laat bezorgd, maar daar was keurig over gebeld. De schaal met allerlei verschillende, en lekkere, sushi was netjes opgemaakt.
25 dec 2023 om 20:28 Werd netjes gebeld dat de bestelling later aankwam vanwege de kerstdrukte (begrijpelijk) en een drankje als extra gekregen. Sushi was vers & mals. Heb ervan genoten :)
22 dec 2023 om 22:19 Het eten was was heerlijk !! Echt super lekker. Jammer dat de bezorging lang duurde.maar het is echt rot weer,dus ook dat kan een oorzaak wezen! Ik ga hier vaker bestellen
21 dec 2023 om 21:13 Erg goede sushi. Ik zou er alleen graag verse wasabi bij hebben. Mag wat mij betreft worden ingeruild voor het onnodige plastic groene blaadje ter decoratie.
14 dec 2023 om 21:08 Food was great, good price/quality ratio