SUSHI ZAANDAM

SUSHI ZAANDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 11:32 We hebben vaak eten besteld hier. Bijna altijd snel bezorgd en lekker eten! Gisteren 3x poke bowl besteld voor 3 personen. Het was erg weinig! Zelfs onze dochter van 11 had nog honger na het eten! Slechte zaak..
26 mei 2022 om 23:45 Heerlijke sushi voor een prima prijs!
9 mei 2022 om 17:41 Heerlijke sushi en sneller bezorgd dan verwacht. Als tip/verzoek; Ik zou graag de optie ‘gebakken rijst’ als extra gerecht oid er nog bij willen hebben.
1 mei 2022 om 21:03 Wederom top, precies op tijd en goed warm!
19 apr 2022 om 21:56 Bezorging exact op tijd, kwaliteit eten niet bijzonder.
18 apr 2022 om 19:46 Eten was weer heerlijk! Bestel vaker en ben groot fan!
3 apr 2022 om 10:22 Bestelling later dan gepland, wel netjes gebeld hierover. Blikje cola gehad.
1 apr 2022 om 10:49 ik vond de krab minder smaakvol
27 mrt 2022 om 21:23 It was done very quickly which was nice, got a call beforehand confirming my pick up. Very friendly people, cozy waiting area. It is good food but for what you're paying i would be excepting so so much more.
22 mrt 2022 om 20:47 Food was really tasty, delivered on time, no complaints at all and really recommend
14 mrt 2022 om 20:36 Altijd lekkere en verse sushi, altijd op tijd bezorgd :)
11 mrt 2022 om 9:59 Slechte kwaliteit. Betwijfel ook of het vers was. In ieder geval slecht gesneden en het smaakte gewoon niet lekker. Bezorging was wel heel vlot. Zo vlot dat de app het niet bij kon houden.